Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amevo ontwikkelt duurzame Fruitschaartjes

Amevo uit Dronten heeft in samenwerking met enkele grote tomatenkwekerijen, stekbedrijven en producent Bigstar by Hwashin, een nieuwe lijn met fruitschaartjes ontwikkeld. Volgens directeur Folke van Dorp van Amevo onderscheiden de fruitschaartjes zich vooral door de aantrekkelijke prijs en doordat ze extreem duurzaam zijn.

Duurzaamheid
“Met name die duurzaamheid is voor een grote klantgroep van ons belangrijk”, gaat van Dorp verder.

“Bijvoorbeeld tomatenkwekers gebruiken de schaartjes zo intensief en ontsmetten ze zo vaak dat de schaartjes aan forse slijtage onderhevig zijn. Door het snijgedeelte van deze nieuwe schaartjes te vernikkelen hebben we de levensduur flink weten te verlengen.”

Handvatten in vier kleuren
Ook bleek tijdens de ontwikkeling van de nieuwe schaartjes dat er bij verschillende tomatenkwekers behoefte was aan meer kleuren handvatten. Dit om kruisbesmetting van ziektes tijdens het oogsten van de tomaten te voorkomen. Deze wens heeft Amevo gelijk meegenomen en zodoende worden de fruitschaartjes met kromme bek nu aangeboden in vier verschillende kleuren.

Aantrekkelijk geprijsd
“In een tijd als deze waarin letterlijk alles duurder wordt zijn we vooral ook heel blij dat we nu eens een verbeterd product kunnen aanbieden dat ook nog lager geprijsd is dan de bestaande modellen”, aldus van Dorp.

Voor meer informatie:
Amevo
De Amer 22
8253 RC Dronten
Tel.: +31 (0)321 38 7788
info@amevo.nl
www.amevo.nl

Publicatiedatum: