Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhagen Leiden presenteert nieuwe industriële accu stofzuiger

Op de Horticonctact in Gorinchem, die vandaag van start gaat, presenteert Verhagen Leiden een nieuw model industriƫle accu stofzuiger (Comzu F3313). Bijzonder is dat de zuigkracht even groot is als die van een bekabelde stofzuiger, terwijl de lithium accu 60 minuten lang vol vermogen levert.

Rick Verhagen, Verhagen Leiden: "De stofzuiger is vooral ontworpen om grote vloeroppervlakken schoon te zuigen, maar kan met de bijgeleverde losse zuigslang moeilijk bereikbare plekken reinigen. Geschikt voor het opzuigen van onder andere betonstof, houtstof, metaalstof, fijnstof, kwartsstof, zand en aarde. In veel gevallen is de Comzu F3313 een betere keuze dan een veegmachine. Waar een veegmachine de vervuiling in een bak veegt (waardoor er altijd stuiving plaatsvindt), zuigt de Comzu F3313 het stof direct af. Daarnaast heeft een stofzuiger vrijwel geen onderhoud nodig daar een veegmachine over veel bewegende onderdelen beschikt."

Voor meer informatie:
Verhagen Leiden
Tel.: +31 (0)71 5813030
info@verhagenleiden.nl
www.verhagenleiden.nl

Publicatiedatum: