Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenMaster klaar voor Online Flower Auction

Rob Meijdam zorgt met zijn onderneming Flower Support voor de branding, sales en marketing van verschillende rozenkwekers. Via één van zijn klanten kwam hij in contact met Flower Auction (OFA), die hij nu op commercieel vlak zal gaan ondersteunen. De logistiek, die voor een belangrijk deel van de veiling bij de kwekers zelf terecht komt, wordt op digitaal vlak mede mogelijk gemaakt met de software van GreenMaster.

“Als het gaat om het veilen, werkt veel nog op de oude manier, dat moet sneller en vooral efficiënter kunnen”, vertelt Rob. “Het gebeurt vaak dat bijvoorbeeld bloemen vanuit Naaldwijk naar de veiling in Aalsmeer worden gebracht, en dat deze na het veilen weer terug kunnen richting Naaldwijk. Zonde!”

“OFA richt zich op het nieuwe veilen”, vervolgt hij. “Hierbij komt de logistiek bij de kweker terecht. De aanvoer gaat van de kweker rechtstreeks naar de koper. De transactiekosten die automatisch aan kopers worden berekend door OFA, geven wij aan de kweker terug. GreenMaster heeft dit voor ons gebouwd. De kwekers hebben zo tijdig een goed inzicht in de verkopen. Karren bouwen en transport is pas nodig ná de verkoop. Dit scheelt aanleverkosten voor de verkoop én er worden direct samengestelde karren per klant geleverd. De samenwerking met Royal FloraHolland blijft doorgaan, wij zijn en blijven lid van de coöperatie. Na de transacties verlopen de afrekeningen gewoon via Royal FloraHolland.”

Voor meer informatie:
Online Flower Auction
onlineflowerauction.com

Flower Support
dutchflowersupport.com

GreenMaster
www.greenmaster.nl 

Publicatiedatum: