Op het terrein van Royal FloraHolland

Te koop: Venus 116 in Honselersdijk

Op het terrein van Royal FloraHolland locatie Naaldwijk staat een pand te koop, geschikt voor de opslag van bloemen en planten. Het pand is volledig verhuurd aan Javado plant B.V. en Flowerforce B.V. Het moderne magazijn met kantoorruimte is gebouwd in 2006 en heeft ongeveer 13.421 m² verhuurbare vloeroppervlakte.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van het Bloemenveilingterrein van Royal FloraHolland, strategisch is gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Er is een directe aansluiting op het interne wegennet dat de units verbindt en de bloemenveiling van Royal FloraHolland.

Het omvat een modern magazijn voor de opslag van bloemen en planten, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, met daarbij behorende goed onderhouden kantoorruimte. In totaal telt het object 10.364 m² vvo magazijnruimte, 1.160 m² vvo mezzanine en 1.897 m² vvo kantoorruimte. Het buitenterrein is volledig verhard. De vrije hoogte van het magazijngedeelte bedraagt ​​circa 6,7 ​​meter en het pand bevat 22 loadingdocks.

Bekijk de brochure
Bekijk de advertentie op Funda

Bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven