Gerbera’s vallen in de smaak bij klanten dag Summit

Donderdag 21 april organiseerde Summit Gerbera’s een eerste klantendag bij Summit Villa Gerbera. “We hebben deze dag twee keer uit moeten stellen, maar nu het weer kan, zoeken we graag de verbinding op met onze klanten. Dat doen we door een kijkje te nemen in de kas en gezamenlijk een barbecue-workshop te doen,” aldus Jare Reijm, de voorzitter van de vereniging.

Samenwerking
Het thema van deze dag was samenwerking. Sinds de oprichting van Summit Gerbera (2018) zijn de krachten van de telers gebundeld en streeft de vereniging één ding na “Reaching for the top”. “We nemen met elkaar beslissingen die deze slogan ten goede komen. Dat kan betrekking hebben op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld het verpakken, het centrale verkooppunt, samenwerking met veredelaars en het telen van een veelvoud van gerbera’s in zowel het klein- als grootbloemige segment. De samenwerking met onze klanten hoort hier ook bij. Samen kom je verder!” 

Smaakmaker
De keuze om te gaan barbecueën is niet zomaar genomen. Onze gerbera’s en lekker eten hebben namelijk wat gemeen: plezier, gezelligheid en vrolijkheid. Bloemen en gezamenlijk eten zorgen voor verbinding tussen mensen, dát is precies wat we met de telersvereniging donderdag wilde bereiken, want de kwekers en klanten gingen ook gezamenlijk aan de slag tijdens de workshop.

Voor meer informatie: www.summitgerbera.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven