Veel belangstelling voor bloeiproef ranonkels Stars-Plant

Tholen - Ondanks het slechte weer wisten zo'n 45 genodigden de weg naar de tuin van Leon de Witte in Sint-Annaland te vinden. Aldaar organiseerde Stars-Plant in samenwerking met de kweker een bloeiproef met ranonkels.

Familie Valstar, bijna compleet, aanwezig op de bloeiproef

 

Klik hier voor een fotoreportage

Leon teelt al meer dan 25 jaar ranonkles en mag wat dat betreft een echte kenner heten. Het is dan ook vooral zijn verdienste - en allicht ook een beetje van het zonnetje, die het grootste deel van maart uitbundig scheen - dat het gewas er prachtig opstond. "We hebben dit jaar echt een mooi vol gewas met zware knoppen."


Kijkje in de kas

Telers uit heel Nederland en België wisten de weg naar het Zeeuwse eiland te vinden. De familie Valstar, de drijvende kracht achter Stars-Plant, was (bijna) voltallig aanwezig om gasten te ontvangen en toelichting te geven bij de proef.

Het was de eerste keer dat Stars-Plant het assortiment ranonkels, dat de bloemen voor een groeiend klantenbestand vermeerderd, in een officiële bloeiproef liet zien. Deze was naar eigen zeggen meer dan geslaagd en smaakt naar meer.


Nic Straathof, vertegenwoordiger bij Stars-Plant, was ook van de partij

Behalve tijd voor een praatje en het uitwisselen, werd het bezoek tot slot ook nog getrakteerd op een frietje met een snack.

 

Klik hier voor een fotoreportage

 

Voor meer informatie:
Stars-Plant
Maarten van Rossumweg 37
5307 HC Poederoijen
www.stars-plant.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven