Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Hoe meer schermen, hoe meer energiebesparing"

Tholen - Drie schermen is (nog) niet de standaard. Dave Boer, Huisman Scherming, kan zich voorstellen dat dit wel vaker geïnstalleerd zal gaan worden in de toekomst. “Ik vertel natuurlijk niets nieuws; energie is een kostbaar goed en dat is niet iets van de laatste twee weken. Dit onderwerp speelt al een poosje.”

Dit is één van de redenen dat ze op dit moment bij de gebroeders Koolhaas van LKP Plants in Moerkapelle drie schermlagen installeren. Deze drie separate schermen besparen veel energie tijdens de teelt, naast natuurlijk de andere doelen.

Van boven naar beneden worden de volgende schermen geïnstalleerd: bovenste doek: Ridder, energie/schaduwdoek, bespaart 65%, middelste doek: Svensson, diffuus doek, bespaart 45% en het onderste doek: Ridder verduisteringsdoek, bespaart 70%.

Huisman Scherming integreert zoveel mogelijk de scherminstallatie in de kasconstructie. De schaduwwerking wordt zo geminimaliseerd en de installaties worden zo compact ingebouwd.

De gebroeders Koolhaas waren tevreden over hun eerder geïnstalleerd trek-duw-installaties op alle andere locaties. Met name omdat deze onderhoudsarm zijn. De installaties waar Huisman Scherming daar nu mee bezig is, zijn hetzelfde type. Het project is overigens binnenkort voor hen afgerond; ze zijn bezig met de laatste afdelingen. Vanaf april zullen er bromelia’s in deze kas worden geteeld.

Huisman heeft nieuwe huisstijl
De afgelopen tijd is er achter de schermen bij Huisman hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Met trots presenteert Huisman de nieuwe huisstijl. Vrijdag is het met het team al gevierd door het hijsen van de vlaggen.

Naast de huisstijl en het logo is ook de website, www.huismanscreensystems.com, onder handen genomen. Opvallend detail in de nieuwe uitstraling is de payoff: ‘Simply the best!’, een verwijzing naar Ruud.

Voor meer informatie:
Huisman Screen Systems
Leehove 39
2678 MA De Lier
[email protected]
www.huismanscreensystems.com