Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Powerplus Group en Oreon bundelen krachten

Oreon en Powerplus Group hebben een intentieverklaring getekend en gaan daarmee een intensieve samenwerking aan om LED belichtingsoplossingen te leveren aan de glastuinbouw in het Verenigd Koninkrijk. Het VK streeft ernaar om meer zelfvoorzienend te worden door meer te investeren in energie efficiënte technologieën. De efficiënte watergekoelde LED-armaturen van Oreon sluiten dan ook aan bij de ambities van de Powerplus Group.

Powerplus Group vindt dat het Verenigd Koninkrijk moet overstappen op een duurzamere voedselproductie. Zij zien steeds vaker dat telers uit de Britse glastuinbouw en sierteelt gestimuleerd worden door de overheid om te investeren in technologische ontwikkelingen om zo te kunnen concurreren met partijen buiten het Verenigd Koninkrijk. Matthew Beeby, ‘Head of Horticulture’ bij Powerplus Group: “We willen toekomstige innovaties ondersteunen. Wij geloven dat de kwetsbaarheid van onze huidige voedselinfrastructuur en de afhankelijkheid van import die na de Brexit in twijfel wordt getrokken, zullen leiden tot verdere investeringen.”

Met de uitbreiding in de tuinbouwsector blijft Powerplus Group haar klanten voorzien van de ondersteuning en service die ze in alle divisies toepassen. De Britse belangstelling voor de overstap naar LED neemt alleen maar toe. Matthew Beeby: “We zien het gebruik van watergekoelde LED als een zeer waardevolle toevoeging aan onze tuinbouwsector en het productassortiment dat Powerplus Group biedt. Met grootschalige projecten die afvalwarmte op een efficiënte manier willen (her)gebruiken, bieden watergekoelde LEDs ons een energie-efficiënte oplossing. Dit kan goed worden geïntegreerd in de gespecialiseerde oplossingen die wij bieden. We zien Oreon als een welkome aanvulling op onze ‘preferred lighting suppliers’ in de toekomst. Met een solide product range van de watergekoelde LED-armaturen en een sterke bedrijfsintegriteit, zien we een zeer positieve samenwerking in de toekomst tegemoet.”

International Sales Manager van Oreon, Peter Barentsen: “We hebben ervoor gekozen om met Powerplus Group samen te werken vanwege hun voortdurende toewijding aan duurzame technologieën. Daarnaast zijn zij zeer ervaren in alle mechanische, elektrische en duurzame aspecten die komen kijken bij de installatie van onze armaturen. We kijken er naar uit om samen te werken met het enthousiaste team van Powerplus Group. We zien een enorm potentieel in deze markt en geloven dat onze watergekoelde LED-armaturen kunnen bijdragen aan een duurzamere voedselproductie in het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie:
Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
+31 30 760 0660
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com
Publicatiedatum: