Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schone werkvloeren bij Gebr. Nederpel Potplanten met dank aan de Stefix 95

Bij het Wateringse Gebr. Nederpel zijn onlangs twee gloednieuwe veegmachines geleverd. Al ruim 25 jaar telen en leveren zij met veel zorg potchrysanten van hoge kwaliteit. Zo worden er ook exclusieve soorten geteeld, waaronder de Splash Meadow en de Rainbow Lake Worth.

Om dit hoge kwaliteitsniveau in de bedrijfsvoering vast te kunnen blijven houden, vinden er op meerdere fronten ontwikkelingen plaats, waaronder ook de hygiëne. Om het betonpad van de kas naar de schuur goed schoon te kunnen houden, zocht Gebr. Nederpel naar geschikte machines om dit te kunnen bereiken. Uiteindelijk viel de keuze op twee Stefix 95 veegmachines van Steenks Service.

Sander van Steenks Service over de Stefix 95: “Deze veegmachine van ons is bij veel telers erg populair.” Volgens Sander komt dit onder andere door de veegbreedte en veegcapaciteit. Dit zorgt er namelijk voor dat fijnstof en grof vuil snel en eenvoudig opgeveegd kan worden. “Al met al zorgt de Stefix 95 ervoor dat je heel veel tijd en arbeid bespaart bij het schoonmaken van betonpaden en overige werkvloeren. Hierdoor kom je deze machine ook veel tegen bij veel verschillende kwekers.”

Voor meer informatie:
Gebr. Nederpel
Middenzwet 38
2291 HM Wateringen
info@gebrnederpel.nl 
www.gebrnederpel.nl 

Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: