Verkoop Beacon Impatiens ten goede aan slechtzienden

Voor het derde jaar op rij zet PanAmerican Seed haar jaarlijkse actie voort om met de verkoop van Beacon Impatiens aan minder bekende goede doelen te doneren. De donatie voor 2022 gaat naar de bestrijding van problemen met slechtziendheid zoals maculadegeneratie - een ziekte die het gezichtsvermogen van miljoenen mensen wereldwijd aantast. De aandoening werd bij PanAmerican Seed onder de aandacht gebracht door wat een van de eigen teamleden is overkomen.

Voor een maximale impact gaat een deel van de wereldwijde zaadverkoop van Beacon Impatiens in 2022 naar twee goede doelen: Spectrios Institute for Low Vision en Macular Society. Beide organisaties ondersteunen gezinnen, werven fondsen en maken zich sterk voor onderwijsvoorziening van hun leden. Ze investeren daarnaast in onderzoek en bieden zo hoop op nieuwe en verbeterde behandelingen voor hen die slechtziend zijn.

Beacon Impatiens is een door PanAm ontwikkelde impatiens die resistent is tegen valse meeldouw, een plantenziekte die sinds 2010 wereldwijd tot veel schade heeft geleid. Beacon Impatiens bloeit het hele seizoen en vult in rap tempo hangpotten, balkon- en terrasbakken en tuinen met vrolijke, felgekleurde bloemen. Bezoek www.BeaconImpatiens.com voor het verhaal achter Beacon Impatiens en meer informatie over goede doelen in 2022.

Voor meer informatie:
PanAmerican Seed
www.panamseed.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven