Flower Art Museum vanaf donderdag weer open

De lockdown voor gevaccineerden is verder versoepeld en dit betekent dat het Flower Art Museum vanaf donderdag 27 januari weer te bezoeken is. De tentoonstelling Floribunda is verlengd en nog tot eind februari te zien.

Floribunda is een overzichtstentoonstelling met het werk van kunstfotograaf Dennis A-Tjak (1961, Paramaribo). Ruim honderd bloemportretten geven een impressie van zijn veertigjarige loopbaan waarin bloemen altijd het hoofdonderwerp zijn geweest. In het oog springende series als 'Royal Flowers of the Netherlands' en ‘Indische Pracht’ behoren tot de hoogtepunten in zijn werk.

Coproducties
Op de tentoonstelling zijn ook coproducties te zien van A-Tjak met twee andere kunstenaars. Samen met Rob de Heer maakte hij een reeks magisch-realistische fotocollages. Met kunstenaar/designer Inge Bečka componeerde A-Tjak in de studio stillevens van bloemen en keramiek. Hier maakte hij abstracte afbeeldingen van. Ook wordt er solowerk van De Heer en Bečka getoond.

Het Flower Art Museum is gevestigd aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer. Openingstijden: donderdag t/m zondag van 13-17 uur. De entree is € 6, museumkaarthouders krijgen 50% korting en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Mondkapje en coronabewijs zijn verplicht, vooraf reserveren is niet nodig.

Meer info: www.flowerartmuseum.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven