Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Walter Spek nieuwe directeur De Vreede Holland

Sinds 3 jaar is Walter Spek (40) werkzaam bij de 9cm specialist Phalaenopsis De Vreede Holland uit Bleiswijk. Hij begon als teeltspecialist en werkte zich in de afgelopen periode op tot MT-lid voor teelt en operations. Per 1 januari vormt hij de directie samen met Ricardo Kraak, algemeen directeur en mede-eigenaar van De Vreede Holland.   

Walter Spek (links) en Ricardo Kraak 

De Vreede Holland 
De Vreede Holland introduceerde in 2004 als eerste Phalaenopsis in een 9cm pot – en daarin is het bedrijf nog steeds de grootste. Het bedrijf telt vier vestigingen en een gezamenlijk teeltoppervlakte van 12 ha, en belevert de Europese retail.

Sinds begin 2021 is De Vreede Holland met Hulst Tuinplanten de initiatiefnemer van Quality Plants Europe (QPE). Dit initiatief speelt in op de vraag van exporteurs en retailers; meer efficiëntie in de keten, innovatie, maatwerk en dus meer toegevoegde waarde voor haar klanten.

Voor meer informatie:
De Vreede Holland
Krokussenweg 15
2665 ND Bleiswijk
T: +31(0)10 521 63 93
www.devreedeholland.nl

Publicatiedatum: