Rozenveredelaar Interplant Roses viert 60-jarig bestaan

Dit jaar viert rozenveredelaar Interplant Roses zijn 60-jarig bestaan. Het internationaal opererende familiebedrijf, dat is opgericht in 1962, zal dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en organiseert de komende maanden een reeks aan verrassende en feestelijke activiteiten voor alle gewaardeerde relaties in de bloemenindustrie.  


GP Ilsink (links), tweede generatie Ilsinks, en rechts Jurjen Ilsink, tweede generatie

Vandaag worden de feestelijkheden afgetrapt met de lancering van een gloednieuwe bedrijfsfilm, die de kijker meeneemt op een indrukwekkende reis door de jaren heen waarin te zien is dat Interplant is uitgegroeid van amateur tuinrozenveredelaar tot professionele wereldspeler in het veredelen van allerlei types snijrozen en uiteraard ontbreekt daarbij niet haar paradepaardje: de trosroos.  

De informatieve film blikt terug op de rijke historie van 60 jaar rozenveredeling door Interplant. En, wellicht belangrijker, geeft de film een goed beeld van hoe de veredelaar de toekomst ziet. 

Het familiebedrijf wordt momenteel gerund door de derde generatie Ilsinks. Recentelijk is de vierde generatie van de familie Ilsink toegetreden tot het bedrijf.

Voor meer informatie:
Interplant Roses B.V.
www.interplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven