Nieuwbouw Anthura krijgt vorm

Het nieuwe hoofdkantoor van Anthura aan de Anthuriumweg in Bleiswijk krijgt vorm. Sinds een aantal weken is de zwarte plastic kubus weer veranderd in een gebouw dat op een kantoor begint te lijken. Bijna alle betonnen verticale elementen zijn geplaatst en recentelijk ook, na lang wachten, de eerste groene kozijnen; deze zijn erg belangrijk om binnen alles af te kunnen maken.

De nieuwe trappen naar de eerste verdieping staan erin. Op de 1e verdieping zijn alle metaalstud wanden geplaatst en gestuct en de vloer is ge√ęgaliseerd. De komende weken worden het klimaatplafond gemonteerd en het staal gespoten.

Op de begane grond loopt het nog iets achter; hier moeten de laatste wanden nog worden gedicht en is nog niet alles gestuct. Toch is de vloer hier ook ge√ęgaliseerd. Daarna worden alle buitenkozijnen geplaatst, zodat de vloeren en wanden afgewerkt kunnen worden. Als laatste worden alle glazen binnenwanden geplaatst, waardoor automatisch alle ruimtes ingedeeld worden.

Klik hier voor een uitgebreide update op de website van Anthura.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven