Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Anthura krijgt vorm

Het nieuwe hoofdkantoor van Anthura aan de Anthuriumweg in Bleiswijk krijgt vorm. Sinds een aantal weken is de zwarte plastic kubus weer veranderd in een gebouw dat op een kantoor begint te lijken. Bijna alle betonnen verticale elementen zijn geplaatst en recentelijk ook, na lang wachten, de eerste groene kozijnen; deze zijn erg belangrijk om binnen alles af te kunnen maken.

De nieuwe trappen naar de eerste verdieping staan erin. Op de 1e verdieping zijn alle metaalstud wanden geplaatst en gestuct en de vloer is geëgaliseerd. De komende weken worden het klimaatplafond gemonteerd en het staal gespoten.

Op de begane grond loopt het nog iets achter; hier moeten de laatste wanden nog worden gedicht en is nog niet alles gestuct. Toch is de vloer hier ook geëgaliseerd. Daarna worden alle buitenkozijnen geplaatst, zodat de vloeren en wanden afgewerkt kunnen worden. Als laatste worden alle glazen binnenwanden geplaatst, waardoor automatisch alle ruimtes ingedeeld worden.

Klik hier voor een uitgebreide update op de website van Anthura.

Publicatiedatum: