De 3 Koningen en BD Solutions ontwikkelen BD Multilift

De gebroeders Barry en Dennis van Leeuwen, eigenaren van De 3 Koningen en zusteronderneming BD Solutions, hebben gezamenlijk de Multilift ontwikkeld. Met de Multilift kan veiliger worden gewerkt, omdat er minder over het kasdek gelopen hoeft te worden.

“De veiligheid van onze medewerkers staat bij ons voorop. Daarom hebben we de BD Multilift ontwikkeld. De BD Multilift is een machine die het mogelijk maakt om kassen zonder servicerail machinaal te reinigen en te coaten. Zo verkleinen we het risico op ongevallen.”

Deze CE-gemarkeerde machine is zelfnivellerend, waardoor hij altijd waterpas staat. Daarbij is de BD Multilift ook voorzien van rupsbanden voor ruw terrein.

BD Solutions
Naast de BD Multilift ontwikkelde BD Solutions eerder al een inklapbare gootrollator, waardoor deze gebruiksvriendelijker is. Dennis: “Vanuit onze ervaring in de kassenreiniging verwachten we de komende jaren met BD Solutions nog meer oplossingen op de markt te brengen om veiliger en efficiënter te kunnen werken in en rondom de kas.”

Voor meer informatie:
BD Solutions
Van Andelstraat 12
4651 TA Steenbergen
0167 561 092
info@BDsolutions.nl
www.De3koningen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven