Studenten organiseren symposium over de toekomst van de tuinbouw

De tuinbouwsector is in beweging. Innovatieve teeltoplossingen en verduurzaming zijn veelbesproken thema’s. Elke tuinbouw-onderneming heeft te maken met de vraag ‘Hoe ziet onze organisatie er in 2030 uit?’

Daarom organiseren vierdejaars Tuinbouw & Agribusiness studenten van de Hogeschool Inholland een topsprekersavond op dinsdag 18 januari 2022 van 19.00 uur tot 20.30 uur met als thema ‘Tuinbouw The NXT Generation’. Tijdens deze topsprekersavond nemen drie gastspreker de deelnemers mee in de toekomst van de tuinbouw.

Het symposium is bedoeld voor studenten en docenten in het groene onderwijs, en tuinbouwondernemers die geïnteresseerd zijn in de toekomst van hun sector.

De avond zal worden afgetrapt door Leon Dukker, directeur van Porta Nova. Hij zal meer vertellen over de verduurzaming van de sector en wat we mogen verwachten van energiegebruik in 2030. Daarna neemt Dirk Bakker, technisch directeur van Van Iperen, ons mee in het thema gewasbescherming. De avond wordt afgesloten door gastspreker Filip van Noort, gewasspecialist bij de Wageningen University & Research, die het zal hebben over de nieuwe teelten.

Aanmelden voor het symposium is mogelijk
Aanmelden voor het symposium is mogelijk via deze link. 24 uur van te voren ontvangen de deelnemers een link waarmee ze digitaal kunnen deelnemen. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven