Blooming Solutions gaat verder als onderdeel Esperit

Met ingang van 1 januari worden de activiteiten van Blooming Solutions uit De Kwakel overgenomen door Esperit in
‘s-Gravenzande. Daardoor krijgt Esperit Elements er een nieuwe tak bij: het leveren van trendy en thematische plant-potcombinaties. Die gaan de markt op onder de naam ‘Solutionss’.

Designer Carly Burgers-Bunnik en accountmanager Robin de Hoogh maken de overstap naar Esperit. Zij gaan werken vanaf de locatie van Esperit Elements aan de Woutersweg.

"We zetten de activiteiten van Blooming Solutions voort, maar dan onder de paraplu van Esperit Elements", zegt Wouter Persoon, mede-eigenaar van het bedrijf. Esperit Elements is een van de drie labels van de groep, die verder bestaat uit Esperit Youngs (voor jonge planten) en Esperit Plants (voor groene planten).

"Met Esperit Elements leveren we weliswaar arrangementen, maar een trendy combinatie die uitsluitend uit een mooie plant met de juiste pot bestaat, hadden we nog niet. Dat, en de focus op een uitgebalanceerde collectie voor het winkelschap, is juist waar Blooming Solutions sterk in is. Het is een aparte tak van sport en zij hebben alle kennis daarvoor in huis. Blooming Solutions vult ons daarmee perfect aan."

Consumentgerichte aanpak, creatieve branding                               Blooming Solutions ontwikkelt en produceert trendgeoriënteerde collecties en klantspecifieke items, die kant en klaar verpakt worden geleverd aan voornamelijk het hoogwaardige retailsegment. Via exporteurs vinden de plant-potcombinaties ook hun weg naar de Europese markten. Het bedrijf staat bekend om de consumentgerichte aanpak, branding en vertaling naar complete winkelschappen. Creatieve branding verhoogt de waardebeleving en het onderscheidend vermogen op de winkelvloer.

Zowel Esperit Elements als Blooming Solutions leveren collecties bestaande uit meerdere lijnen. Wouter: "Nu kunnen we de arrangementen met de plant-potcombinaties combineren, wat een grote aanvulling voor het winkelschap is. Met de creativiteit en de synergie van de twee bedrijven zijn we klaar voor de toekomst. Een consumentgeoriënteerde marktbenadering en complete trendy collecties maken ons uniek in de markt."

Om kennis en ervaring te behouden gaat de kern ook over naar Esperit Elements aan de Woutersweg in s’-Gravenzande. Designer Carly Burgers-Bunnik gaat onder de vlag van Esperit Elements nieuwe lijnen ontwikkelen. De verkoop is nog altijd in handen van accountmanager Robin de Hoogh. De plant-potcombinaties gaan verder onder de naam Solutionss (met dubbel s).

Voor meer informatie:
Blooming Solutions
www.bloomingsolutions.nl 

Esperit Elements
www.esperit.nl/nl/elements 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven