Fusioncolors neemt nieuwe showroom in gebruik

Tholen - Sinds begin november heeft Fusioncolors een volledig nieuwe showroom van 300m2 in gebruik genomen. De eveneens nieuwe collectie is er te bewonderen, die wordt gepresenteerd in verschillende ‘trendkamers’. Naast nieuwe concepten is natuurlijk de vertrouwde collectie te zien, waaronder Green Bottle Garden, in de markt misschien wel het bekendste item. De Green Bottle Garden is een fles, van boven afgesloten met een kurk maar van de achterkant open. Zo lijkt het glas op het eerste gezicht een volledig gesloten ecosysteem te bevatten.

Marcel en Freek Langstraat

"Het glaswerk dat gebruik wordt bij Fusioncolors is allemaal mondgeblazen en 100% recyclebaar," vertelt sales manager bij het bedrijf Freek Langstraat. De kunstwerkjes worden geproduceerd in verschillende landen in Europa en over het algemeen wordt gebruik gemaakt van gerecycled glas. De nieuwe collectie bestaat uit meer dan 800 verschillende items en bestaat naast allerlei glaswerk ook uit keramiek, terracotta producten en meer. Alle items van Fusioncolors zijn te herkennen aan de Greenbottle sticker.

"Een van de krachten van ons concept is de nauwe samenwerking met enkele leveranciers, waarop we kunnen bouwen. Dan moet je denken aan gerenommeerde kwekers als Optiflor, Amigo Plants, Stolk Brothers, Ubbink en Lundager. Op die manier hopen wij de beste kwaliteit te kunnen garanderen."

Fusioncolors huist sinds enkele jaren aan de Klappolder 212 in Bleiswijk. Hier heeft men volop de ruimte voor een uitgebreide showroom, alwaar men klanten mee kan nemen in de trends van de komende jaren. "Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen", besluit Freek. "Fusioncolors zet in op het ontwikkelen van bijzondere concepten die afwijken van de standaard. Dit doen we door nieuwe en verrassende elementen in te brengen en te combineren, en natuurlijk door gebruik te maken van de mooiste planten!”

Voor meer informatie:
Fusioncolors
Klappolder 212
2665 MR Bleiswijk
+31 10 529 5557
info@fusioncolors.nl 
www.fusioncolors.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven