Oppotbedrijf.nl happy met nieuwe kantoor

Tholen - Oppotbedrijf.nl heeft het kantoor sinds begin dit jaar ondergebracht op een nieuwe locatie, aan de Honderdland 516 in Maasdijk. Op het bestaande bedrijf was Oppotbedrijf.nl uit het jasje gegroeid, wat resulteerde in ruimtetekort voor onder andere de machineopslag. Daarnaast was er een wens om de administratie naar een nieuw onderkomen te verplaatsen, met daarbij een mooie ruimte om klanten te ontvangen. Het hebben van een mooi uithangbord is om verschillende redenen interessant, en tot slot is het voor Martin lekker dicht bij huis.


Vader en zoon Vermeer voor het nieuwe pand

Het bedrijf van Martin Vermeer is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontzorgen van telers in het grote productiewerk. Afgelopen jaar was een van de drukste ooit, vertelt Martin, omdat de sector zogezegd goed uit de crisis sprong. “Er zijn sowieso al weinig handen, daarom zijn kwekers sneller geneigd bij ons aan te kloppen. Ook zag je dat kwekers vaak hun planten zo snel de deur uit zagen gaan dat er ruimte vrijkwam om nog wat meer op te zetten. We hebben dan ook een goed jaar gedraaid, het seizoen was eerder begonnen en wat langer doorgegaan. Tegelijkertijd hebben we ook wat meer kosten gemaakt, alles wordt immers duurder."

Met het eind van het jaar in zicht is het nu tijd voor een inventarisatie. "Hoe ziet het klantenbestand er volgend jaar uit, hoeveel werk zullen we hebben, hebben we genoeg machines? Aan het eind van het seizoen heb je altijd een periode van onderhoud en kijken we hoe het materiaal ervoor staat."

Want die ruimte is er weliswaar, maar heeft het ook zin? "Nu is de vraag: kan het nog beter? Er komt altijd weer een tijd van terugval, wanneer dat is weet je nooit. De problemen met het gas zijn hopelijk tijdelijk van aard, maar toch zou dat punt wel eens dichterbij kunnen zijn dan je denkt."

Op die misschien wat zware noot, gaat ook leeftijd zachtjes aan een rol spelen. "Ik loop tegen de 60, heb lol in mijn werk en ben nog lang niet van plan te stoppen, maar je gaat toch nadenken. Ik heb twee zoons, waarvan er één, Silvio, gedeeltelijk werkzaam is bij het Oppotbedrijf. De investering in een nieuw kantoor is ook vanuit deze gedachte gedaan."

Met Martin is ook Wilma van Geest van de administratie meeverhuisd. Daarnaast deelt hij het nieuwe pand met zoon Fabian Vermeer, die in 2019 een eigen bedrijf in zonnepanelen startte, Topgrid Zonnestroom. Samen met een team specialisten en installateurs komt Fabian zowel bij particulieren als bij bedrijven over de vloer, waarbij de tuinbouw uiteraard een interessante markt is.

Voor meer informatie:
Oppotbedrijf.nl
De Vierde Hoeve 5
2676CP Maasdijk
info@oppotbedrijf.nl
www.oppotbedrijf.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven