Warmerdam Spoelbedrijf neemt fust/tray reiniging over van Jarini Dienstverlening

Tholen - Per 1 november heeft Jarini Dienstverlening alle reinigingsdiensten van fusten, emmers en trays overgedragen aan Warmerdam Spoelbedrijf in Noordwijkerhout. De reden hiervan is dat Jarini de afgelopen jaren enorm gegroeid is en zich voornamelijk bezig wil houden met datgene waar zij het meeste in gespecialiseerd zijn, namelijk het oppotten.


Ruud Warmerdam en Daan Kuik, hier op de Trade Fair begin deze maand

"Met het overdragen van de reinigingsdiensten aan Warmerdam Spoelbedrijf worden ook deze werkzaamheden uitgevoerd door een bedrijf dat hierin bij uitstek gespecialiseerd is", vertelt Daan Kuik, eigenaar van Jarini. "Wij denken hierdoor een mooie oplossing gecreëerd te hebben waar alle partijen - wij twee en de klant - profijt van hebben", vult Ruud Warmerdam, eigenaar Warmerdam Spoelbedrijf, aan.


Daan Kuik en Marco Janknegt van MJ Transport 

Marco Janknegt Transport reed al veel voor Jarini Dienstverlening en blijft in de nieuwe situatie ook het transport verzorgen van klant naar Warmerdam Spoelbedrijf. Ook hiermee hebben we een uitstekende partij die doet waar het goed in is en ervoor zorgt dat alle klanten heel weinig merken van deze overgang

Voor meer informatie:


Jarini Dienstverlening
www.jarinidienstverlening.nl

 

 

 

Warmerdam Spoelbedrijf
www.warmerdamspoelbedrijf.nl 

 

 

 

Marco Janknegt Transport B.V.
www.marcojanknegt.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven