Eerste Amaryllis seizoensmixbox overhandigd op de Trade Fair

Op woensdag, de eerste dag van de Trade Fair, is de samenwerking van Van der Plas en de Amaryllis promotiecommissie officieel van start gegaan met de overhandiging van de eerste Amaryllis seizoensmixbox. De eerste mixbox werd overhandigd door Edwin Vellekoop (namens de Amarylliskwekers) aan Jeroen Judels en Willem van Duyn van Van der Plas. De overhandiging vond plaats in de Floral Trade Group stand (21.2).  

"De pilot met mixboxen is een stimulans om de veelzijdigheid van het Amaryllisassortiment onder de aandacht te brengen” vertelt Edwin Vellekoop. Tot en met januari verschijnen er 3 mixboxen elk gevuld met drie soorten welke de seizoensbeleving van de herfst, winter en het vroege voorjaar benadrukken.

De eerste mixbox bestaat uit drie opvallende cultivars die de herfstbeleving benadrukken en is beschikbaar vanaf week 44. De winter mixbox verschijnt rond week 48-49 en in januari is de mixbox met een verrassend voorjaarsassortiment beschikbaar. De pilot wordt ondersteund door inzet van gerichte online actieve communicatie op de Duitse kopende klant zowel vanuit de promotiecommissie Amaryllis als vanuit Van der Plas.

Assortimentsposter en catalogus
Het volledige Amaryllisassortiment bestaat uit ruim 130 soorten in allerlei kleuren en vormen. Edwin: "Geen één is hetzelfde. Het assortiment biedt volop mogelijkheden om gedurende het hele Amaryllisseizoen - van november tot eind februari - gebruikt te worden in boeketten, arrangementen of als solobloem."

Om een overzicht te bieden van welke soorten wanneer beschikbaar zijn is er een assortimentsposter ontwikkeld. Deze is gratis te downloaden via de website www.amaryllisinfo.eu.  Het gehele assortiment is verder online in te zien via http://catalog.amaryllisinfo.eu/.

Voor de handel heeft de commissie een catalogus (printversie) uitgegeven met daarin een overzicht van alle cultivars en bijbehorende kwekers. De catalogus is aan te vragen via hello@amaryllisinfo.eu.

Voor meer informatie:
Promotiecommissie Amaryllis 
hello@amaryllisinfo.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven