Raël Duijvestijn neemt Handelskwekerij Lock over van Peter Lock

Raël Duijvestijn neemt het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de kweek van succulenten, per 1 januari 2022 over van Peter Lock. Raël: “Ik ben al 30 jaar actief in de sierteelt, waarvan de laatste 15 jaar in de bloeiende potplanten. Twee jaar geleden deed de kans zich voor om Handelskwekerij Lock over te nemen. Na een jaar van goede voorbereiding, heb ik veel zin om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen.”

Nieuwe, maar toch vertrouwde samenstelling
Met de overname van Peter Lock verhuist het bedrijf van
’s-Gravenzande naar de kas van Raël Duijvestijn Potplanten aan de Wollebrandlaan 3 in Honselersdijk. Het algehele management neemt Raël vanaf 1 januari 2022 op zich, met als hoofdtaken de inkoop en teelt. Edwin de Jong zal in de nieuwe samenstelling verantwoordelijk blijven voor de verkoop en commercie – een bekend gezicht voor de huidige klanten.

Handelskwekerij Lock is al jaren een bekende speler in het segment van de succulenten met een breed assortiment. De planten worden verhandeld via directe verkoop. Met Raël aan het roer zal het bedrijf de stijgende lijn voortzetten en blijven doorbouwen om een nog breder assortiment aan te bieden voor de eindconsument, aldus Raël. “Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging!”

Op 3, 4 en 5 november is het bedrijf in de geheel nieuwe huisstijl te vinden op de Trade Fair Aalsmeer. 

Voor meer informatie:
Raël Duijvestijn
Handelskwekerij Lock
+31 (0) 6 53 12 26 84
rael@handelskwekerijlock.nl 
www.handelskwekerijlock.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven