Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trade Fair Aalsmeer van start

Tholen - We hebben een jaartje overgeslagen maar nu is hij er weer: de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Of de beurs dezelfde bezoekersaantallen zal halen als in vorige jaren valt te bezien, maar met een kleine 650 standhouders en een verwachte 17.500 bezoekers is het animo in ieder geval niet minder dan in andere jaren. 


Archieffoto Trade Fair

Anders dan in andere jaren is een dubbele QR-code nodig om de beursvloer te betreden. Daarnaast valt op dat de beurs van woensdag t/m vrijdag duurt, en niet van dinsdag t/m donderdag, en is de beurs zelf bovendien een week naar voren gehaald. De beursvloer is open van 9 tot 5, meer informatie over het programma vindt u hier.

Fotoreportage
Wij van BPnieuws zijn uiteraard van de partij en hopen weer als vanouds een mooie fotoreportage te maken. Tevens vindt u onze collega's van FloralDaily of de IFTF in Vijfhuizen, die gelijktijdig met de Trade Fair wordt gehouden.