Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

G.J. de Ruijter sluit aan bij Greenflor

Per 1 januari 2022 gaan de activiteiten van G.J. de Ruijter verder onder het dak van Greenflor in Aalsmeer. Deze integratie zorgt ervoor dat de producten van G.J. de Ruijter een nog grotere markt bedienen. Alain de Mooij van Greenflor: “De producten van G.J. de Ruijter zijn een perfecte aanvulling op het niche-assortiment van Greenflor. We kunnen klanten hiermee van een nog breder (seizoensgebonden) assortiment voorzien.” Cees de Mooij vult aan: “Bovendien passen beide firma’s goed bij elkaar; het DNA in zowel handel als bedrijfscultuur heeft veel overeenkomsten.”


Alain de Mooij (Greenflor), Esther en Gerard de Ruijter (G.J. de Ruijter v.o.f) en Cees de Mooij (Greenflor)

G.J. de Ruijter is al decennia gevestigd in Aalsmeer en levert bloemen en bladgroen. Zij leveren direct van de kweker en zijn expert in diverse nicheproducten. G.J. de Ruijter is een familiebedrijf dat zijn kennis van generatie op generatie doorgeeft. Gerard de Ruijter: “Mijn zus Esther en ik zien het als een duurzame stap voor de toekomst. Wij kunnen ons nog meer gaan richten op de handel en worden door Greenflor op veel andere vlakken ontzorgd.”

Greenflor is gevestigd in Rijnsburg en Aalsmeer en is onderdeel van Floral Trade Group, een groep zelfstandige handelsbedrijven met ieder een eigen klantfocus.

Publicatiedatum: