Zwirs slaat eerste paal nieuwbouw Plant Collect

Tholen - In Boskoop zet Plant Collect grote stappen. De verwerkingsruimte wordt uitgebreid van 2.200 naar 5.700 m2. Zwirs Horti Project heeft vorige week de eerste paal geslagen. Dus de heipalen worden op dit moment de grond in gestampt. De nieuwe verwerkingsruimte is nodig om hun klanten goed te kunnen blijven bedienen. Door het gebruik van grote overspanningen en onderslagtralies wordt de ruimte efficiënt ingericht. De gevels worden voorzien van sandwichpanelen en polycarbonaatbeplating. De aanzichtgevel wordt voorzien als siergevel met stopsolglas, die aansluit bij het huidige pand. Mike Zwirs:”We maken er een mooi geheel van, compleet naar de wensen van onze opdrachtgever.”

In het nieuwe pand zullen ook drie nieuwe laaddocks komen. Jochem Nieuwesteeg, eigenaar Plant Collect: ”Ik wil transporteurs lange wachttijden besparen. Continu werken we aan vernieuwingen, verbeteringen en efficiëntieslagen op alle vlakken van de bedrijfsvoering. Of het nu gaat om interne bedrijfsprocessen, bestelsystemen, het aanbod of de samenwerking met klanten en leveranciers. In dit is daar een goed voorbeeld van.”

Zwirs Horti Project is hoofdaannemer van dit project. Ze zijn verantwoordelijk voor de complete constructie met dek- en gevelbeplating, betonvloer, verwarming en, elektra en facilitaire installaties. Fabio Zwirs: ”We hopen dat we eind januari de bouw te hebben afgerond. Daar gaan we ons uiterste best voor doen, precies op tijd voor De Voorjaarsbeurs 2022 van Plant Collect.”

Voor meer informatie:
Plant Collect
Jochem Nieuwesteeg
+31 (0)6 246 070 28
info@plantcollect.nl
www.plantcollect.nl

 

Zwirs Horti Projects
Mike Zwirs
+31 (0)174 620 514
mike@zwirshorti.nl
www. zwirshorti.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven