1 t/m 5 november

Opti-Flor organiseert Experience Days

Begin november organiseert Opti-flor haar speciale Opti-flor Experience Days. Tijdens deze dagen kunnen klanten, middels een exclusieve, persoonlijke uitnodiging in de vorm van een sleutel, een bezoek brengen aan de Opti-flor Treasure Room.

Anders dit jaar is dat Opti-flor inzet op een exclusief en persoonlijk klantbezoek aan de locatie Experience, in plaats van een prominente plaats op de Trade Fair. "Met een persoonlijk bezoek kunnen we klanten een totaalbeleving laten ervaren en bieden we een kwalitatief en inspirerend bezoek", meent Mathieu van Koppen, accountmanager bij Opti-flor. "Aan alle elementen van een experience is gedacht, van ontvangst tot catering, tot de presentatie van onze producten, we hebben aandacht voor élk detail en laten zien waarmee wij het verschil maken. We zijn 52 weken per jaar geopend voor onze klanten, maar deze dagen worden extra bijzonder."

Wilt u een afspraak maken? Van 1 t/m 5 november, dagelijks van 07:00 tot 20:00 uur. Het is ook buiten de genoemde dagen mogelijk om op afspraak de Opti-flor Experience te bezoeken.

Neemt u dan contact op met:
Mathieu van Koppen, telefoon + 31 6 – 24 92 42 66 André van Nieuwenhuijzen, telefoon + 31 6 – 15 53 19 10

Voor meer informatie:
Opti-flor 
Madeweg 78a
2681 PN Monster
+31 (0)174 705110
info@optiflor.nl
www.optiflor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven