Tamara van den Berg start eigen marketingbureau

Vandaag start de Westlandse Tamara van den Berg haar eigen marketingbureau met de naam Tamarketing. “Met mijn bedrijf ga ik samen met de kweker het verhaal vertellen over hun onderneming, merk en product. Ondernemers mogen hun trots best meer online uitdragen. Dat versterkt je marktpositie op meerdere fronten.”

Zaaien
De affiniteit met de tuinbouw kreeg Tamara van huis uit mee van haar vader, die ook kweker was. Als kleine meid werd de interesse voor bloemen en planten als zaadje geplant. Na haar opleiding op Hogeschool Rotterdam werd al snel duidelijk dat zij haar werk wilde combineren met de tuinbouwbranche. De afgelopen acht jaar ging dat kleine zaadje groeien. Tamara werkte als communicatie adviseur en trade marketeer bij Decorum Plants & Flowers.

Bloeien
“Wanneer ik een gesprek start met een ondernemer zie ik het al gauw: die twinkeling in de ogen, de liefde voor het vak straalt er vaak vanaf. Die passie van ondernemers wordt niet altijd met beeld en tekst tot uiting gebracht, hier ga ik graag verandering in brengen. Ik ben graag de verbindende factor voor het delen van informatie en inspiratie via social media en mailings. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Korte lijnen, snel schakelen en bedrijven in de schijnwerpers zetten. Dat is waar ik voor sta. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Met de juiste kennis en ervaring heb ik het vertrouwen dat ik anderen kan helpen om tot bloei te komen.”

Voor meer informatie:
Tamara van den Berg
Tamarketing
info@tamarketing.nl
www.tamarketing.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven