Bloomer introduceert herbruikbare BloomerBox

De online bloemengroothandel voor bloemisten Bloomer introduceert vanaf 4 oktober een nieuw en duurzaam logistiek middel: de BloomerBox. De BloomerBox is een herbruikbare krat, die bovendien efficiënt en gemakkelijk is in gebruik.

Waar andere groothandels bloemen leveren op water, deed Bloomer het altijd al anders: droog leveren in kartonnen dozen. Dit is simpelweg de beste manier om bloemen met optimaal kwaliteitsbehoud te vervoeren en om schimmelvorming te voorkomen. Toch is besloten om afscheid te nemen van de doos. In plaats daarvoor komt de BloomerBox als duurzaam transportmiddel. De BloomerBox is gemaakt van het materiaal polypropyleen, wat behalve sterk en licht ook 100% recyclebaar is. Doordat de bloemkratten stapel- en nestbaar zijn, kunnen er méér klanten bediend worden met minder transportwagens.

De BloomerBox heeft daarnaast ook méér volume dan de doos, waardoor er ongeveer 30% meer bloemstelen in passen. “We hebben gekozen voor een natuurlijke uitstraling, welke inspeelt op de ‘groene’ werkomgeving van de bloemist. Dit maakt het extra prettig voor de klant om ermee te werken. De krat maakt op deze manier onderdeel uit van de winkel wanneer er bijvoorbeeld nog geen tijd is geweest om de bloemen op water te zetten”, vertelt Cor van Bloomer.

www.bloomer.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven