Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloomer introduceert herbruikbare BloomerBox

De online bloemengroothandel voor bloemisten Bloomer introduceert vanaf 4 oktober een nieuw en duurzaam logistiek middel: de BloomerBox. De BloomerBox is een herbruikbare krat, die bovendien efficiënt en gemakkelijk is in gebruik.

Waar andere groothandels bloemen leveren op water, deed Bloomer het altijd al anders: droog leveren in kartonnen dozen. Dit is simpelweg de beste manier om bloemen met optimaal kwaliteitsbehoud te vervoeren en om schimmelvorming te voorkomen. Toch is besloten om afscheid te nemen van de doos. In plaats daarvoor komt de BloomerBox als duurzaam transportmiddel. De BloomerBox is gemaakt van het materiaal polypropyleen, wat behalve sterk en licht ook 100% recyclebaar is. Doordat de bloemkratten stapel- en nestbaar zijn, kunnen er méér klanten bediend worden met minder transportwagens.

De BloomerBox heeft daarnaast ook méér volume dan de doos, waardoor er ongeveer 30% meer bloemstelen in passen. “We hebben gekozen voor een natuurlijke uitstraling, welke inspeelt op de ‘groene’ werkomgeving van de bloemist. Dit maakt het extra prettig voor de klant om ermee te werken. De krat maakt op deze manier onderdeel uit van de winkel wanneer er bijvoorbeeld nog geen tijd is geweest om de bloemen op water te zetten”, vertelt Cor van Bloomer.

www.bloomer.nl

Publicatiedatum: