Jiffy krijgt exclusiviteit op verkoop Growfoam-schuimsubstraten in Midden-Oosten en Azië

Vanochtend om 10:45 uur zijn tijdens GreenTech Live&Online door Jiffy Group en Growfoam de handtekeningen gezet onder een intentieverklaring voor samenwerking in het Midden-Oosten en Azië. Jiffy gaat Growfoam-schuimsubstraatproducten als exclusieve partner verkopen in de regio's. 


Niels Steenvoorden en Martin Tietema (Growfoam) met Arjan van der Snoek en Arjan van Leest (Jiffy)

"De wens om uit te breiden naar andere geografische markten dan de EU en de VS is sterk aanwezig bij Growfoam", zegt CEO Martin Tietema van Growfoam. "In Jiffy Group hebben we een professionele partner gevonden met kennis van de markten in het Midden-Oosten en Azië, een enorm verkoopnetwerk met een slim logistiek systeem en de juiste contacten. Wij stellen telers over de hele wereld in staat om groener, veiliger en sneller te telen. En met deze nieuwe samenwerking openen we deuren naar markten die we nog niet hebben betreden. Jiffy heeft het vermogen om het maximale uit ons substraat te halen."

Arjan van der Snoek, CSO van Jiffy Group, legt uit: "De rol van hightech technologie in de tuinbouw is steeds groter aan het worden. Hierdoor groeit ook de vraag naar duurzame, schone en automatiseerbare teeltsubstraten. Wij onderkennen de behoefte van onze klanten aan een zeer schone plantplug. Dit is waar Growfoam een belangrijke aanvulling is op ons huidige portfolio. We kijken uit naar deze samenwerking en de nieuwe oplossingen die we onze klanten kunnen bieden."

Beide bedrijven informeren de komende dagen klanten en potentiële klanten over de nieuwe samenwerking en de mogelijkheden die de samenwerking volgens hen te bieden heeft.

Voor meer informatie:
Niels Steenvoorden
Growfoam
info@growfoam.ag 
www.growfoam.ag Jiffy Group
sales@jiffygroup.com
www.jiffygroup.com

 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven