El Flaco Scherminstallaties verhuist naar ABC terrein in Poeldijk

Na 15 jaar bedrijventerrein Honsel Zuid in Honselersdijk, gaat El Flaco Scherminstallaties verhuizen naar een nieuw pand langs de Nieuweweg op het ABC terrein in Poeldijk. Dit nieuwe bedrijfspand, waarvan de bouw inmiddels is begonnen, wordt in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

Tevens verhuist Westland Kasonderhoud, het bedrijf waarmee men 5 jaar geleden een samenwerking is gestart, mee. De samenwerking tussen beide bedrijven heeft zich dusdanig ontwikkeld, dat op 12 maart 2020 besloten werd gezamenlijk het nieuwe bedrijf Westland Scherminstallaties te starten.

Voor de bestaande klanten van Westland Kasonderhoud was het al vanzelfsprekend dat alles omtrent de kas en bedrijfsruimte, inclusief scherminstallaties, tot het totaalpakket aan mogelijkheden van diensten behoorde. Met het besluit om Westland Scherminstallaties op te starten is men naar eigen zeggen nog beter in staat om klanten van zowel El Flaco Scherminstallaties als Westland KasonderhoudĀ  een totaalpakket van diensten aan te bieden voor alles omtrent de kas en scherminstallaties.

Voor meer informatie:
El Flaco Scherminstallaties bv
Stationsweg 63
2675 AM Honselersdijk
www.el-flaco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven