Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Omzet via Floriday overschrijdt 1 miljard euro

Via Floriday zal dit jaar al voor meer dan een miljard euro aan bloemen en planten verhandeld worden. Tot half september stond de teller van omzet via Floriday op ruim 700 miljoen euro, waar dat vorig jaar om deze tijd nog 117 miljoen was. Inmiddels worden gemiddeld 250.000 orders per week geplaatst via Floriday.

Kwekers en kopers maken steeds meer gebruik van de handelsmogelijkheden binnen Floriday, die continu worden uitgebreid op basis van de behoeftes van gebruikers van het platform. De contractmodule en de ‘Mijn winkel’-functie bijvoorbeeld, waarmee kwekers hun volledige aanbod kunnen publiceren, worden dit jaar steeds meer gebruikt. Daarnaast hebben softwareleveranciers verschillende koppelingen beschikbaar gesteld tussen hun softwarepakketten en Floriday, waardoor het aanbod verder is verbeterd. Ook weten kopers hun weg naar het aanbod in Floriday steeds beter te vinden via de bestaande dealmaking kanalen.

Floriday in statistieken :

  • Momenteel worden per week meer dan 250.000 orders geplaatst op Floriday.
  • Floriday telt wekelijks ongeveer 4.000 actieve gebruikers.
    1.700 kwekers hebben de ‘Mijn winkel’ geactiveerd. Dit biedt kwekers de mogelijkheid hun complete assortiment en aanbod direct onder de aandacht te brengen van kopers.
  • Nagenoeg alle softwareleveranciers zijn gekoppeld met meerdere onderdelen van Floriday en actief aan de slag met de uitrol hiervan.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: