Rick Seitzinger, RS Koeriers

Nieuw koeriersbedrijf ontfermt zich over de vergeten pallet

Tholen - “Het gebeurt toch best weleens dat een pallet per ongeluk blijft staan. Vergeten, later binnengekomen, er was ‘iets’ mee. Nu staat die er nog, maar ja, fresh produce, het moet weg. In zo’n geval moeten ze mij bellen, dan sta ik in de startblokken.”

Aan het woord is Rick Seitzinger, voorheen werkzaam bij een transporteur en later nog bij een importeur van AGF, en sinds kort zelfstandig ondernemer. Begin deze maand startte hij zijn eigen koeriersbedrijf RS Koeriers en rijdt hij, met een eigen busje met koeling, producten naar de klant.

Qua opdrachten kun je aan van alles denken: vervoer tussen handelaren onderling, van kweker naar handelsbedrijf, van importeur naar bloemist of groentespeciaalzaak, of wat dan ook. “Laatst moest iemand een doos fruit naar een fotograaf versturen. Die man woonde in België, het moest snel en uiteraard goed verzorgd. Of denk aan een kweker die toch net nog even een paar traytjes planten wil nasturen, of een groentewinkel die de volgende dag toch net nog die actie wil kunnen draaien.”

Rick (32) liep al langer met de gedachte rond voor zichzelf te beginnen. Nu heeft hij dan de knoop doorgehakt, zijn voormalig werkgever gedag gezegd – “toch een dingetje, afzwaaien, maar ik heb echt vanuit mijn oude werkgever alle ondersteuning gehad” – en reeds een bescheiden groepje eerste klanten geworven. “Er is echt vraag naar een dienst als deze. Goederen met een beperkte houdbaarheid kunnen niet blijven staan en moeten snel naar de klant, het is fijn als je dan een nummer bij de hand hebt van iemand die de branche en de producten kent en het meteen geregeld is.”

Voor meer informatie:
Rick Seitzinger
RS Koeriers
Otter 2 
2693 EE 's-Gravenzande
+31 (0)6 3440 0311
info@rskoeriers.nl
www.rskoeriers.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven