RTI Blockchain

"Kratten en pallets registreren kan vanaf nu zonder gezeur"

Emballage kost elke organisatie in de gehele keten veel tijd, geld en frustratie. Het is vaak een grote onbeheerste kostenpost voor organisaties, maar we kunnen niet zonder. Milou Klooster en Yves du Bois vonden dat hier iets aan gedaan moest worden en hebben de daad bij het woord gevoegd. Inmiddels hebben zij tevreden gebruikers met de gehele (emballage)keten op RTI Dashboard.

"Een online platform (web en mobiele app -iOS/Android) die zeer toegankelijk is, simpel in gebruik, betaalbaar en gewoon goed werkt. Of je nu op het land staat en je smartphone wilt gebruiken of in een groot pakhuis staat en API’s hun werk moeten doen: iedereen kan ermee werken. Op RTI Dashboard kun je super eenvoudig emballage registreren, net zo gemakkelijk als internet bankieren. Je hebt dus niet een hele batterij aan consultants nodig om het te kunnen gebruiken."

"Je werkt met jouw ketenpartners in dezelfde data zonder dat het vereist is dat zij actief deelnemen aan het dashboard. Indien gewenst kun je daar meerdere organisaties aan toevoegen, die actief zijn in jouw keten. Van opdrachtgever, verlader tot vervoerder, maar net wie er zich om jouw netwerk heen begeeft. Hierdoor wordt het voeren van dubbele administraties én saldo afstemming voorkomen."

Voor meer informatie:
Milou Klooster
RTI Blockchain B.V.
Ruimtevaart 24
3824 MX  Amersfoort
+31 (0)6 5339 8771
milou@rtiblockchain.nl 
rtidashboard.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven