7 oktober

WaterEvent 2021: Andere opzet en focus op substraatteelt

Glastuinbouw Nederland en Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw organiseren op donderdagmiddag 7 oktober - als vanouds - weer het jaarlijkse WaterEvent. Ook dit jaar worden deelnemers weer volop bijgepraat over de onderzoeken en de ontwikkelingen op het gebied van water in de glastuinbouw, met de nadruk op de substraatteelt.

Andere opzet
Dit jaar wordt het WaterEvent iets anders ingericht dan andere jaren. Zo zullen er geen standhouders zijn en zal er in het programma met name aandacht zijn voor de onderzoeken en onderzoeksresultaten op het gebied van water voor substraattelers. Met name substraattelers worden daarom van harte uitgenodigd, maar uiteraard zijn telers in de grond ook welkom om aan te sluiten. Vanwege de coronarichtlijnen kunnen er minder deelnemers dan andere jaren aanwezig zijn bij het Event.

Binnenkort is het complete programma te vinden op de websites van Glastuinbouw Waterproof en Glastuinbouw Nederland. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om aan te melden. Noteer de datum van 7 oktober echter nu al in de agenda.

Bron: Glastuinbouw Waterproof


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven