Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

#uitjebloembol met Cas, Britt en Jasmijn

In de vlogserie #uitjebloembol nemen een aantal jongeren je een dag mee tijdens hun (vakantie)baan tussen de bollen en de bloemen in onze Greenport. Cas, Britt en Jasmijn werken bij het bedrijf van hun vaders, Lubbe Lisse. Vorig jaar deden ze ook al mee en laten je nu o.a. zien waarom biodiversiteit belangrijk is. #uitjebloembol neemt je mee.

Vorig jaar zag je Cas, Britt en Jasmijn – die werken bij Lubbe Lisse – ook al voorbijkomen in onze vlogserie #uitjebloembol. Dit jaar laten ze je zien wat er tijdens het rooien gebeurt en waarom het zorgen voor genoeg verschillende bloemen en planten (biodiversiteit) belangrijk is voor onze omgeving en de natuur. Zo is het heel goed om meer groen in je tuin te hebben; tegels er uit en groen er in. Goed voor de natuur, om naar te kijken en op deze manier kan ook het water beter weg als er veel regen valt.

Kijk je mee naar de vlog van deze drie binnen het familiebedrijf van hun vaders?

Publicatiedatum: