Marianne Koper overleden

Marianne Koper is overleden. Marianne, werkzaam op de afdeling verkoop binnendienst bij de Zantingh CV-groothandel, werd 55 jaar. De directie en collega's van het bedrijf uit Rijsenhout delen onderstaand overlijdensbericht.

Op maandag 16 augustus jl. ontvingen wij het droeve bericht dat onze geliefde collega Marianne Koper op slechts 55-jarige leeftijd is overleden. Wij hebben diepe bewondering voor de manier waarop zij met haar ziekte is omgegaan. Ondanks haar niet aflatende optimisme heeft zij deze strijd helaas niet kunnen winnen. We gaan haar enorm missen.

Marianne was sinds 1993 werkzaam op de verkoop binnendienst van de Zantingh CV-groothandel en heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Building Logistic Services. Ze was voor veel klanten het eerste aanspreekpunt, kordaat en met kennis van zaken stond zij altijd voor iedereen klaar. Met haar opgeruimde karakter en gevoel voor humor wist ze ook de vrolijke noot te raken. Zonder kouwe drukte, op Marianne kon je rekenen. Ze heeft veel meegemaakt, maar klaagde nooit. Een loyale, gewaardeerde collega en vriendin, een warm en uniek mens.

Haar stoel is nu leeg, maar in ons hart leeft zij voort. Wij wensen haar man Gerard en verdere familie heel veel sterkte toe om dit zware verlies te verwerken.

Directie en collega’s Zantingh BV, Rijsenhout.

Voor meer informatie:
Zantingh
info@zantingh.com  
www.zantingh.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven