Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Argos betrekt nieuw hoofdkantoor in Honselersdijk

Afgelopen jaar kondigde Argos de uitbreiding aan met een tweede kantoor en magazijn in Honselersdijk. Na een volledige restyling van het voormalige pand van Van der Windt Verpakkingen, was maandag 26 juli jl. het moment om de deuren te openen voor de collega’s van Argos. Het kantoor aan de Nieuweweg is vanaf dit moment de werkplek voor tientallen verkoopteams met productspecialisten, logistiek en administratie. En is daarmee het nieuwe hoofdkantoor van Argos en de Best Packaging Group.

Het voormalige hoofdkantoor, aan de Aartsdijkweg in Maasdijk, wordt door de organisatie aangehouden. Met de uitbreiding van ruim anderhalf keer zoveel magazijnruimte en kantoorplekken kan de slagkracht en flexibiliteit van de organisatie ook in de toekomst geborgd worden.

“Het magazijn en het kantoor zijn vanaf de start volledig ingericht volgens de nieuwste technieken. Met enorme stellingen voor 13.000 palletplaatsen, kunnen we letterlijk iedere meter efficiënt benutten. Met elektrische heftrucks die zelfstandig door de paden maneuvreren kunnen we nog sneller en veiliger de klant specifieke producten op afroep bij elkaar verzamelen en verzenden", vertelt Frans van Alphen, directeur van Argos.

"Het nieuwe pand in Honselersdijk geeft ons ook meer ruimte om de samenwerking te versterken met collegabedrijf Base Packaging uit de Best Packaging Group. Op logistiek gebied, maar ook als het gaat om de fysieke samenwerking en kennisdeling.

Voor meer informatie:
Samantha van den Berg
Argos Packaging & Protection
Aartsdijkweg 35
2676 LE Maasdijk
+31 (0)174 63 00 11
s.vandenberg@argos.nu 
www.argos.nu 

Publicatiedatum: