Mark Rutte en Carola Schouten uitgenodigd voor bezoekje aan Flower Bazar in Aalsmeer

Vanochtend hebben Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van 2Dezign, samen met exporteur Jan de Boer, in Den Haag een uitnodiging afgegeven aan Mark Rutte en Carola Schouten om naar de Flower Bazar in Aalsmeer te komen. Een mooie bos bloemen ging vergezeld met het volgende schrijven:

Geachte mijnheer Rutte en mevrouw Schouten,

Wellicht herinnert u zich de bloemengroet nog op het Binnenhof van jongstleden 5 maart, waarmee de sierteeltsector zijn dank uitbracht voor uw steun aan de tuinbouw met het noodfonds van 600 miljoen euro en het openhouden van de groene corridor om bloemen en planten te kunnen blijven exporteren.

Daarbij werden u rozen aangeboden door een jong talent en toekomstig tuinbouw ondernemer Jan Schreurs, student aan het Wellant College in Aalsmeer. Tevens hebben wij toen aangegeven het een eer te vinden rozen naar u beiden te mogen vernoemen, die u vooraf uit een selectie van 40 nieuwe rozen uit de collectie van rozenveredelaar Schreurs mag kiezen.

Nu de regeling tegemoetkoming land- en tuinbouwondernemers COVID-19 een vervolg heeft gekregen met de TVL en OVK en er in september hopelijk weer wat meer ruimte is om elkaar te ontmoeten, nodigen wij u graag uit ‘onze’ belofte na te komen. Hoe mooi zou het daarom zijn als we u beiden mogen begroeten tijdens The Flower Bazar Holland die op 15, 16 en 17 september 2021 plaatsvindt in FloriWorld Aalsmeer op het terrein van Royal FloraHolland.

Als een van de eerste, kleinschalige beurzen die na de lockdowns en vaccinatieperiode plaatsvindt, is The Flower Bazar bij uitstek geschikt om de naar u te vernoemen rozen te dopen en u te laten kennismaken met een aantal ondernemers in de sierteeltsector, en ook enkele jonge tuinbouwtalenten die nu nog hun opleiding volgen en een belofte zijn voor de toekomst.

Bloemen en planten zijn ontzettend belangrijk voor de BV Holland en vertegenwoordigen de grootste exporttak van de Nederlandse tuinbouw die de tweede economie van Nederland vertegenwoordigt. Het spreekt voor zich dat Aalsmeer de hotspot wil blijven van de Nederlandse sierteelt.

We zouden het geweldig vinden van u te vernemen of er op 15, 16 of 17 september 2021 ruimte in uw agenda is voor een bezoek aan The Flower Bazar in Aalsmeer. Onder deze uitnodiging treft u een lijst aan van enkele kopstukken in de sierteeltsector die deze uitnodiging ondersteunen.

In afwachting van uw spoedige reactie,

Met vriendelijke groet,

Pascal Koeleman en Rudi Tuinman
2Dezign / organisatoren The Flower Bazar
en initiators bloemengroet sierteeltsector
Mail: pascal@2dezign.nl
Mobiel: 06-24229238

De brief is voorzien van de volgende 'bijsluiter':

Deze uitnodiging wordt breed ondersteund vanuit de sierteeltsector, waaronder meerdere kopstukken zoals:
● Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland
● David van Mechelen, CFO Royal FloraHolland
● Sjaak van der Tak, voorzitter LTO Nederland
● Jaap Bont, voorzitter KAVB en boegbeeld topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen
● Henk Westerhof, voorzitter Anthos (Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten)
● Matthijs Mesken,VGB Brachevereninging voor groothandel in bloemen en planten
● Gido Oude Kotte, burgemeester Aalsmeer, Voorzitter Stichting Greenport Aalsmeer
● Peter Schreurs, eigenaar/directeur Schreurs Flower Creators in Aalsmeer
● Jan de Boer, exporteur Barendsen in Aalsmeer
● Teuntje van Delft, hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen (o.a. De Bloemenkrant)
● Silvia van den Aardweg, Manager Marketing & Sales FloriWorld Aalsmeer (nieuwste attractie die de magie van bloemen en planten laat zien).

Het schrijven wordt besloten met de opmerking:

We zijn zo vrij geweest om dit namens jullie allemaal te doen. Vriendelijke groet Pascal Koeleman Rudi Tuinman en Jan de Boer


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven