Wereldwijde epicentrum Hydrangea paniculata geopend voor bezoek

In het Test Centre en de Showgarden van de kwekerij van Alex Schoemaker in Boskoop worden de Hydrangea paniculata’s uit de Living Creations Collection geselecteerd en gepresenteerd. Dit epicentrum van veredeling, selectie en productie van de Hydrangea paniculata is de gehele zomer op afspraak te bezoeken.  

Veredeling, selectie en productie van Hydrangea paniculata is de grote passie van het familiebedrijf, wat geresulteerd heeft in de prachtige Living Creations Collection. Living Creations wordt door verschillende Europese kwekers gekweekt. Op de kwekerij in Boskoop worden hortensia’s van over de hele wereld en de Living Creations Collection gepresenteerd in de uitgestrekte Showgarden. De Showgarden is vanaf half juli tot ver in september op zijn moois.

Beoordeel mee
Deze zomer opent Alex Schoemaker de deuren van het Test Centre & de Showgarden en nodigt exporteurs, eindklanten en andere belangstellenden uit om het testproces van dichtbij te beleven. Zon, regen, wind en vorst, alle weersomstandigheden moeten de rassen uit de Living Creations Collection kunnen weerstaan. Het Test Centre van Living Creations wordt ook wel een bootcamp voor hortensia’s genoemd. Tijdens een bezoek aan de kwekerij krijgt men een kijkje in de wereld én toekomst van Hydrangea paniculata.

Voor meer informatie:
Alex Schoenmaker
Biezen 90, Boskoop
+31 (0)172 462 600
info@alexschoemaker.nl
www.alexschoemaker.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven