Jochems-van Opstal nieuw lid Addenda

De start van het Hebe seizoen 2021 is weer in zicht en dit viert Addenda telersvereniging jaarlijks met haar klanten tijdens de Hebe dagen. Addenda lanceert ook dit seizoen weer nieuwe exclusieve Hebe variëteiten. Daarbij presenteert Addenda het uitgebreide Hebe assortiment met de Hebe Vinoa en de vernieuwde winkelvloer concepten voor zowel Hebe als Maori. Van dinsdag 6 t/m donderdag 8 juli kun je een bezoek brengen aan de Hebe dagen op locatie bij Boomkwekerij Out, Burgermeester Smitweg 12, 2391 ND, Hazerswoude-dorp (gelieve een afspraak in te plannen).

Nieuw Addenda lid: Jochems-van Opstal
Dit seizoen heeft Addenda ‘Boomkwekerij Jochems-van Opstal’ als nieuw lid mogen verwelkomen. Na 2 jaar als licentiekweker Hebe van Addenda te hebben geproduceerd, is Boomkwekerij Jochems van Opstal in 2021 officieel benoemd tot lid. Voor Addenda produceert Jochems-van Opstal dit seizoen een breed assortiment Hebe en Maori. Jochems-van Opstal is één van de eigenaren van About Plants Zundert. In 2009 is About Plants Zundert opgericht als verkoopbedrijf van de bedrijven Boomkwekerij Ron Van Opstal en Boomkwekerij Jochems van Opstal. De totale productie bestaat uit meer dan 25 ha tuinplanten waarvan 20% bedekte teelt is.

Hebe Vinoa
De nieuwe Hebe Vinoa is vorig seizoen geïntroduceerd. Voor dit seizoen hebben de kwekers hun productie voor Vinoa opgeschaald, zodat meer klanten de nieuwe Hebe Vinoa kunnen ontdekken. De Addenda kwekers hebben voor dit jaar een ruim aanbod Hebe Vinoa in diverse potmaten: 10,5 cm, 12 cm, 15 cm, 17 cm, 19 cm en schaal 33 cm.

Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven