Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonovergoten Spring Trials smaken naar meer

Tholen - Geen vergelijk met voorgaande jaren natuurlijk, maar de bloemenpracht was er nauwelijks minder om. Het merendeel van de veredelaars stond, ondanks de huidige omstandigheden en het niet doorgaan van de FlowerTrials, te popelen om het assortiment onder de aandacht te brengen.


Saskia Bakker en Denise van Kampen bij HilverdaFlorist.

Klik hier voor onze FlowerTrials

Het wegblijven van praktisch alle - er waren enkele uitzonderingen, maar die waren bij de meeste bedrijven op een hand te tellen - internationale bezoekers, maakte het opzetten van een proef geenszins overbodig. Het heeft zogezegd "nut" voor de eigen mensen/medewerkers, voor het veredelingswerk zelf, en vooral: wat gaat er tegenwoordig niet digitaal? Overal kon men de accountmanagers met telefoon en oortjes door de proeven zien gaan, pratend in het Engels of exclusievere talen, met klanten van over de hele wereld. Daarnaast biedt het opstellen van een proef een uitgelezen kans mooi beeldmateriaal te maken - al met al redenen te over om eens goed uit te pakken en die een van de deelnemers zelfs de uitspraak ontlokt: wie er verder nog live voorbij komt, is mooie bijvangst.


Jeroen Egberts van MNP

Klik hier voor onze FlowerTrials


Jeroen Star en Eva van der Cruijsen in de showkas bij PanAmerican Seed


Roy van Kester van Dümmen Orange