Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Labelcare lanceert vernieuwde GoDEX webshop

Het plantenpaspoort is een van de bekendste toepassingen waarvoor labelprinters ingezet worden in de bloemen&planten sector. Etiketteer systemen zoals pot-applicators worden altijd uitgevoerd met een geïntegreerde labelprinter waarmee barcode labels met variabele data geprint kunnen worden die vervolgens op het product worden aangebracht.

Deze zogenaamde ‘print & apply’ systemen zorgen voor een efficiency verhoging, vooral in productieomgevingen waar in korte tijd grote aantallen verwerkt moeten worden. Labelcare voert naast een uitgebreid programma etiketteersystemen ook een breed assortiment labelprinters, waarmee men deze markt volledig kan bedienen. Er is altijd een passende oplossing te vinden voor uw printuitdaging, of het nu gaat om een eenvoudig tafelmodel of om een professionele industriële printer.

De door Labelcare opgezette webshop www.godexprinter.nl is recent aangepast met een aantal slimme uitbreidingen, waardoor het nu nog makkelijk is om  de labelprinter van uw keuze te bestellen en dit uiteraard tegen aangenaam scherpe prijzen.

Voor meer informatie bel of mail met:
Labelcare Etiketteersystemen
Laan van de Ram 59
7324 BW Apeldoorn
+31 (0)55 368 2390
info@labelcare.nl

Publicatiedatum: