Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paardekooper Group bouwt nieuw bedrijfspand van 26.500m2

Koninklijke Paardekooper Group bouwt een nieuw bedrijfspand naast het vorig jaar in gebruik genomen pand in Den Hoorn (Harnaschpolder, Midden-Delfland). Het nieuwe gebouw van ruim 26.500m2 krijgt zowel een logistieke als een kantoorfunctie voor de Horti-divisie van Paardekooper.


Artist impression van het nieuwe gebouw

Bouwen aan groei
Vanuit dit nieuwe pand, strategisch gelegen aan de A4, kan Paardekooper niet alleen de bloemen- en plantensector in het Westland, maar ook die in de rest van Nederland en het buitenland met een compleet assortiment aan verpakkingen bedienen. De groeiende internationale speler levert inmiddels aan ruim 75 landen, wereldwijd. “Met dit nieuwe pand kunnen we onze duurzame groeiplannen verder invulling geven”, aldus Lyanne Paardekooper, vierde generatie en CMO.

Het nieuwe gebouw krijgt geen gasaansluiting, maar wel 3.000 zonnepanelen op het dak en het afval zal op locatie worden gescheiden. Ook onderzoekt de verpakkingsspecialist de mogelijkheden om een groene gevel te plaatsen en zo de biodiversiteit te bevorderen. Vanzelfsprekend voldoet het nieuwe pand aan de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG).

De verwachting is dat het gebouw eind april, begin mei 2022 wordt opgeleverd.

Voor meer informatie:
Esther Berger
Koninklijke Paardekooper Group
+31 (0)6 822 603 64
estherberger@paardekooper.com

Publicatiedatum: