Selecta One presenteert nieuwe voorjaarseenjarigen + Trixi catalogus 2021/2022

Het verlangen om te tuinieren, te klussen en je eigen huis te verfraaien is groter dan ooit tevoren! Voor de tuinier is het nu tijd om de border en het balkon te beplanten. Deze catalogus nodigt u uit om nu al plannen te maken voor het komende jaar, zodat het net zo kleurrijk zal zijn als dit jaar. Klik hier voor de nieuwe catalogus.
 
Een sterke prestatie en uitstekende productieresultaten zijn deze zomer al beschikbaar met de Verbena series Drums. Vroeg, compact, geen behoefte aan PGR en geweldige één- en tweekleurige variëteiten. Drie individuele nieuwe kleuraanvullingen zijn ook beschikbaar in de Lascar Bebop serie.
 
Een breed scala aan kleuren wordt niet alleen geboden door de Calibrachoa-series MiniFamous en Rave, maar ook door de Dahlia-serie Dalaya met zowel donker- als lichtbladerige variëteiten en verschillende groeihoogten.Bij de Impatiens valt vooral de ColorPower-serie op met drie nieuwe intense kleuren en haar weersbestendigheid.
3D Nanuk is een opwindende nieuwe dubbele Osteospermum-variëteit in zuiver wit. Pelargoniums inspireren een hele zomer. Bijzonder en trendy zijn de nieuwe groenbladige zonale Sunrise Holly in zacht roze-wit en Moonlight Ruby Lee met intens donkerrode kleur, roze-paarse rand en groot contrast met het donkere loof. De twee nieuwe variëteiten Moonlight Thelma en Louise gaan heel goed samen.
 
In de Petunia Sky laat de SKYfamily u versteld staan; elke bloem een klein universum en een must-have voor de zomer. Circus Sky, vorig jaar geïntroduceerd, heeft de markt al veroverd met haar sterke kleur en unieke patroon. Alle kleur-, bloem- en groeiwensen worden ook vervuld door de Bonnie, SweetSunshine, AlpeTunia en Famous series. Famous Fayence Violet is een spannende nieuwe variëteit in blauw violet met een wit hart.

Bidens, Delosperma, Gaura, Lobelia, Scaevola, enz.; in het perkplantenassortiment vindt u zowel insectvriendelijke als bijzonder droogtetolerante variëteiten. Ook vindt u in deze catalogus kleurrijke Trixi-mixen; zo wordt de zomer van 2022 kleurrijk.

Voor meer informatie:
Selecta One
www.selecta-­one.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven