Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pots&Plants biedt uitkomst voor Nederlands product

Tholen - Pots&Plants is een nieuwe webshop voor bloemen en planten. Centrale idee achter het initiatief van marketeer Tim Jansen uit Amsterdam is het boosten van de afzet van in Nederland geteelde bloemen en planten op onze eigen, lokale markt.


Niels de Groot van Kwekerij J. de Groot is een van de kwekers die leveren aan Pots&Plants

Nederland exporteert een grote hoeveel bloemen en planten, maar op een aantal vlakken staat deze export onder druk, zo weet Tim. Uiteraard is de internationale logistiek als gevolg van Covid-19 een issue, maar ook zijn er een aantal structurele veranderingen in de markt, zoals Brexit, toenemende concurrentie uit het buitenland en toenemende arbeidstekorten.

Uitkomst
Kwekers en consumenten hebben maar beperkt invloed op deze omstandigheden, maar planten dichter bij huis verkopen biedt uitkomst. “Wij willen consumenten zoveel mogelijk rechtstreeks bij de Nederlandse kwekers laten kopen”, vervolgt Tim. “Daarnaast willen we de consument erop wijzen te letten op de herkomst en hem uiteraard aan te sporen meer bloemen en planten te kopen.”

Alle planten en bloemen in de webshop van Pots&Plants worden (dus) ingekocht bij Nederlandse kwekers. Bestellingen worden verstuurd via PostNL.

Voor meer informatie:
Pots&Plants
info@potsandplants.nl 
www.potsandplants.nl