Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orchid Inspiration Days in de startblokken

Orchid Inspiration Days kan op afspraak én met afstand bezocht worden. Het is vanaf heden mogelijk om een bezoekafspraak in te plannen bij de 11 deelnemende kwekers, die hun deuren openen  tijdens het orchideeënevent van 8 t/m 17 juni 2021.  

Net als andere jaren moet je als bezoeker vooraf kenbaar maken welke bedrijven je wilt bezoeken en wanneer. Nieuw dit jaar is dat er met tijdsloten, voldoende afstand en een maximum aantal bezoekers wordt gewerkt. Op de website van Orchid Inspiration Days worden per bedrijf de aanmeldmogelijkheden vermeld.

De deelnemers van deze editie zijn: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, De Hoog Orchids, GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Stolk Flora en Ter Laak Orchids.

Voorproefje
Bezoek voor een voorproefje de website en/of houdt de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days (Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter) in de gaten.

Publicatiedatum: