Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

G&G Flowers, Wico Flowers & Floritec introduceren 4 nieuwe troschrysanten

G&G Flowers en Wico Flowers introduceren samen met veredelaar Floritec deze week maar liefst 4 rassen troschrysanten: Avicii, Marshmello, Hardwell Yellow en Hardwell Bright.

Avicii is enkelbloemig en heeft een mooie zachte en lieflijke roze tint met een fris blijvend groen hart. Marshmello is een roze anemoon met een uitstekende bladkwaliteit en een goede uniformiteit. 

Met de dubbelbloemige Hardwell Yellow en Hardwell Bright is er een mooie Hardwell familie ontstaan. De Yellow en de Bright zijn evenals de al bestaande Hardwell lang houdbaar en uitstekend transporteerbaar. Het blad heeft een perfecte kwaliteit en blijft mooi groen.

Vernoemd naar DJ’s
De nieuwe chrysanten zijn vernoemd naar (voormalig) bekende internationale DJ’s. Gert van Genderen van G&G Flowers/Wico Flowers: “Muziek zorgt altijd voor geluk en plezier. Mensen worden er blij van.  Onze nieuwe rassen zorgen voor hetzelfde gevoel. Ze zijn prachtig kleurrijk en zorgen voor heel lang bloeiplezier. Ze zijn een verrijking voor de markt en voor ons assortiment”.

Verkrijgbaarheid
De 4 nieuwe rassen zijn vanaf eind deze week verkrijgbaar op de klok in Naaldwijk en Aalsmeer. Wico Flowers voert 50.000 Avicii per week aan. G&G Flowers introduceert Marshmello met 20.000 stuks per week en Hardwell Yellow en Hardwell Bright met 10.000 stuks per week.

Voor meer informatie:
Floritec Breeding
Van Hemessenkade 7
2481 BG Woubrugge
+31 (0) 172 518 963
info@floritec.eu
www.floritec.eu
Publicatiedatum: