Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BloomitUp viert 1-jarig bestaan

BloomitUp bestaat 1 jaar. Het bedrijf uit Aalsmeer levert boeketten en droogbloemen aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Dagelijks produceert een team ervaren bloemisten tientallen boeketten en droogbloemen die door heel Nederland en België worden bezorgd.

De operatie achter BloomitUp bestaat offline al 25 jaar. Deze operatie belevert vanuit een familiebedrijf verschillende bloemisten en retailers in Nederland. “Op het moment dat de nieuwe generatie kwam aanwaaien, hebben wij deze offline markt online gebracht in de vorm van BloomitUp. Met dit platform beleveren wij verschillende consumenten en hebben wij mooie samenwerkingen met andere bedrijven," aldus Harm Koningen namens BloomitUp.

Naast alle particuliere bestellingen heeft BloomitUp zich in de B2B branche flink op de kaart gezet. Door een speciaal ontworpen API koppeling kan BloomitUp haar zakelijke klanten voorzien van een speciale service; zo kun je als onderneming automatisch een boeket versturen naar een jarige, een nieuwe klant of gewoonweg iemand die je in het zonnetje wilt zetten. Door de samenwerking met Deboprojects, een full-service online marketing bedrijf in Aalsmeer, kan BloomitUp deze API koppeling efficiënt inrichten voor al haar zakelijke klanten.

Voor meer informatie:
BloomitUp.nl
www.bloomitup.nl 

Publicatiedatum: