Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

River Flowers behaalt GlobalGAP en GRASP

Chrysantenkwekerij River Flowers is deze maand in bezit gekomen van GlobalGAP Flowers & Ornamental en GRASP. Met het toekennen van deze certificaten bewijst de 7 hectare tellende chrysantenkwekerij haar zaken omtrent kwaliteit, mens en milieu uitstekend op orde te hebben.

“Tijdens de voorbereiding en audit bleek al snel dat wij in de afgelopen jaren de juiste stappen hebben gezet. Het voelt absoluut als een beloning wanneer dit door een officiële instantie wordt erkend”, aldus Rick van de Werken, mede-eigenaar van River Flowers. “Met GlobalGAP en GRASP voldoen wij aan de toenemende vraag uit de markt om op een duurzame en transparante wijze chrysanten te telen.”

Overigens is River Flowers op meerdere gebieden volop in beweging. Zo wordt hun assortiment in week 18 uitgebreid met drie Haydar-cultivars en doen ze onderzoek naar andere koeltechnieken om de kwaliteit en houdbaarheid in de keten te verbeteren.

www.riverflowers.nl 

Publicatiedatum: