Uitbreiding C&M Kester gestroomlijnd met WPS afleverbuffer en transportsysteem

C&M Kester gaat binnenkort uitbreiden. Circa 6.500 m² extra teeltruimte wordt aan de huidige 33.000 m² toegevoegd. Naast teeltruimte komt er ook ca. 900 m² bedrijfsruimte bij. Het huidige WPS-systeem zal worden uitgebreid en geoptimaliseerd om de gewenste productiecapaciteit te realiseren.

En dus plaatst WPS in de nieuwbouw in iedere kap een transportband, net als in de huidige kas. Meer planten kweken betekent natuurlijk ook meer planten afleveren. Het huidige afleverbuffer wordt daarom met een flink aantal goten uitgebreid en in tweeën gesplitst om een extra aanvoermogelijkheid te creëren.

Willem Jan Hoogduin, internationaal accountmanager bij WPS: “WPS en C&M Kester zijn in een vroeg stadium in gesprek gegaan om gezamenlijk tot de beste oplossing te komen voor deze situatie. Belangrijkste onderdeel was het zo groot mogelijk maken van het teeltoppervlakte voor het kavel en een goede aansluiting op het huidige systeem. Wij zijn heel blij met deze prachtige opdracht en kijken uit naar de verdere voortzetting van de prettige samenwerking.”

WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
info@wps.eu
www.wps.eu/nl

C&M Kester Potcultures
Mariëndijk 1A
2675 SV Honselersdijk
info@cmkester.nl
www.cmkester.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven